Als je HIX standaard teksten gebruikt dan heb je altijd een gestandaardiseerde EPD inhoud tot je beschikking. Deze is en blijft altijd up-to-date. Jij zorgt ervoor dat je ziekenhuis automatisch meegroeit met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ziekenhuis ICT. Bij Careffect zijn ze ermee begaan dat in Nederland de zorg zo efficiënt en betaalbaar mogelijk geleverd moet & kan worden. Met hun diensten proberen ze hierbij hun steentje bij te dragen. Ze geven ziekenhuizen en andere zorginstellingen advies op allemaal diverse gebieden die belangrijk zijn.

HIX standaard teksten bij Careffect

Careffect is al sinds 2010 bezig om goede en betaalbare zorg voor iedereen te regelen. Dat is ook hun missie. Al hun diensten zijn gericht op de processen in de zorgsector en om deze zo effectief mogelijk te laten functioneren zodat de opdrachtgevers zich helemaal kunnen focussen op het zorgproces. Careffect werkt vanuit 2 expertises:

  • Zorgadministratie
  • Zorg ICT
  • Bedrijfsvoering

Hun consultants hebben veel kennis van de zorgmarkt en hebben genoeg ervaring met de problematieken aldaar. Ze kunnen goed luisteren en de gedachtes en behoeften van de opdrachtgevers vertalen in ambitieuze en haalbare projecten. Dit pakken ze dan ook persoonlijk aan.