Een goed ontruimingsplan opstellen is nog niet zo eenvoudig als dat je denkt. Er zijn namelijk ook allerlei wettelijke eisen waaraan een bedrijf dient te voldoen in Nederland. Het is daarom zeer aan te raden om professionals hiervoor in te schakelen. Zo voorkom je problemen en weet je de veiligheid van je werknemers en bezoekers gewaarborgd. Dit geeft rust.

G4S Safety Solutions is zo´n professional

Dit bedrijf dat zich het grootste veiligheidsconcern mag noemen van de wereld heeft heel veel kennis en ervaring in huis om je goed te kunnen adviseren. Ondanks hun grootte, geven zij er toch de voorkeur aan om persoonlijk contact te hebben, alvorens er een plan wordt opgesteld.

Hoe gaan zij te werk?

Er komt een veiligheidsexpert bij jouw bedrijf langs die alle risico’s in kaart brengt. Op basis van deze informatie wordt er een plan gemaakt waarin alle procedures komen te staan in het geval van een calamiteit. Ook wordt er een plattegrond opgesteld met het ontruimingsplan en bepaald waar deze het beste kan worden opgehangen in het gebouw, zodat het voor iedereen goed zichtbaar en duidelijk is.

Het gaat vooral om het snel en effectief mensen in veiligheid brengen. Hiervoor worden ook vaak mensen intern opgeleid. G4S Safety Solutions heeft ook als dienst het opleiden van personeel.

Neem contact op voor een offerte

Ben je overtuigd? Neem dan contact op. G4S Safety Solutions vind je over de hele wereld en ook in Nederland en België hebben zij diverse filialen. In Nederland zijn zij 24/7 telefonisch bereikbaar. Voor een snel antwoord op al je vragen en voor advies op maat of voor het aanvragen van een offerte bel je het telefoonnummer

03 808 06 88.