Antieke munten kopen

Iets wat weinig mensen maar al te graag doen.. Ikzelf ben hier helemaal dol op! In dit geval ga ik graag antieke munten kopen! Niet zozeer de “standaard” munten, meer de wat minder bekende munten ben ik hoognodig naar opzoek. Thuis hebben wij namelijk een kleine verzameling met de leukste munten welke wij tijdens ons samen zijn hebben verzameld. Echter mis ik nog een paar munten die ik er graag bij wil toevoegen.

Antieke munten kopen

Online bestellen!

Zodoende besloten om afgelopen week op het internet te gaan zoeken naar deze munten. Echter niet verwacht dat het zoeken op het internet zo eenvoudig kan gaan. Ik ben namelijk terecht gekomen op de website van Agora Numismatiek. Zij hebben de munten in het assortiment waar ik al een lange tijd naar opzoek ben! Ook in de kosten zijn zij een stuk aantrekkelijker als wat ik voor de andere munten heb betaald. Hierdoor besloten om contact op te zoeken met dit bedrijf. Wellicht dat zij het deze week nog konden bezorgen!

Al met al hebben zij onze bestelling afgelopen week op de bus gedaan waardoor ik vandaag het in ontvangst heb mogen nemen! Wij zijn in ieder geval intens tevreden met onze nieuwe munt.