Je wilt lekker uit eten in Nijmegen? Echter heb je geen idee bij welk restaurant je heerlijk kan dineren? Bistro Le Steak heet je dan ook van harte welkom! Hier ben je namelijk verzekerd van een smaakvol diner welke verzorgd wordt door een perfect en enthousiast team. Je kan hier lekker eten in Nijmegen, nou je net buiten Nijmegen. Bistro Le Steak is namelijk gevestigd in Berg en Dal wat net buiten Nijmegen valt. Met vijf minuten vanaf Nijmegen centrum is het een waar genoegen om hier te dineren.

img_2562-1-217x300Uitgebreid menu!

Ongeacht wat je graag wilt eten,  van een Porterhouse tot aan spare-ribs valt er te bestellen. Persoonlijk ben ik een vis fanaat, mocht ik in een restaurant een heerlijk stukje vis vinden zal ik deze ook geheid bestellen. Bij Bistro Le Steak heb ik een voortreffelijk zeetong op het menu zien staan, je raadt nu vast al wel wat ik heb besteld….

Mijn zeetong werd overigens aan tafel gefileerd door een van de medewerkers. Dit zag er dan ook fantastisch uit en heb ook daadwerkelijk genoten van de zeetong. Ik kan dan ook niets anders zeggen dat ik hier enorm heb genoten van het diner!