Logo Cafe de Wave

Op een zondagochtend kreeg ik een berichtje van mijn baas. Ik moest namelijk een locatie zoeken voor een vergadering mijdrecht. De vergadering moest in de buurt van Mijdrecht zijn en moet geschikt voor de vergadering zijn. Het liefst wilde de baas voor volgende week donderdag een rustige en toch gezellige sfeer hebben voor de vergadering.

Zoekenvergadering tussen personen

Voor deze opdracht ging ik op het internet zoeken welke locatie het beste geschikt is voor onze vergadering volgende week donderdag. Op internet vergeleek ik verschillende locaties met elkaar en ook de prijzen. Uiteindelijk kwam Cafe de Wave als beste uit de test. De locatie van hun is namelijk zeer geschikt voor volgende week. Nadat ik wat afbeeldingen van de locatie had bekeken, wist ik het wel zeker. Dit gaat de locatie worden voor volgende week.

Contact

Diezelfde ochtend nam ik contact op met het bedrijf. Ook in het weekend stonden ze mij te woord. De telefoniste nam de telefoon vriendelijk op en wist duidelijk waarover ze over aan het praten was. Ze vertelde me ook dat we niet alleen terecht konden voor vergaderingen, maar ook voor een bedrijfsfeest. Wauw! Dat een bedrijf zoveel verschillende opties heeft, maakt veel indruk bij mij. Binnen een dag had ik al het plan klaarliggen voor de volgende week. Super Cafe de Wave!