IMG_2562-1-217x300Als je lekker en goed wilt eten raad ik je aan om eens naar Bistro le Steak te gaan! Hier weten ze namelijk maar al te goed hoe dat het eten hoort te zijn, smaakvol!

Door te zoeken op uit eten Nijmegen kom je vrijwel meteen terecht bij hun op de website, hier kan je hun menukaart al bekijken. Hun menukaart is enorm groot waarvan ik zeker weet dat er genoeg gerechten tussen te vinden is welke ik lekker vind. Zo zijn wij afgelopen weekend bij hun gaan dineren na het lezen van alle positieve recensies. Samen met mijn vriend even een avondje eruit om te genieten en tot rust te komen. Het genieten is dankzij Bistro le Steak zeer zeker gelukt! Door heerlijk op het terras te dineren hebben we een avond van onze leven gehad.

Mijn vriend is vrij lastig qua eten, vindt helaas niet zoveel lekker. Echter heeft hij, zoals hij zegt, enorm goed gegeten! Al bij aankomst op het terras werden we netjes ontvangen en naar onze tafel geleid. Ikzelf had graag de voorkeur om in de zon te zitten, zo krijg ik toch nog een kleurtje… Al met al hebben we enorm genoten!