Je hebt de vraag vast wel eens gesteld: Waar zullen we uit eten gaan vanavond? De meeste mensen grijpen terug op de vaste restaurants en hotspots die ze zelf kennen. Hierdoor is het vaak erg lastig eens uit je comfortzone te stappen omdat je weet wat je bij je favoriete plekjes lekker vind. In het centrum van Rotterdam vliegen de restaurants je om de oren. Of je nu over Witte de With loopt of op de Meent. Van barretjes tot aan hotspots, je vind het allemaal. Maar welk restaurant kan je nu kiezen als je eens echt uit die comfortzone wilt stappen? We gaan het met je bespreken.

Hollandse pot of gekruid eten?

De Hollandse keuken is niet heel populair meer. Waarom niet? Omdat het voor de multiculturele stad Rotterdam wat flauw eten is. De kruiden zijn niet zoals ze gewend zijn wat maakt dat ze het te flauw vinden. Doordat Rotterdam zoveel verschillende culturen kent, is het mogelijk om elke dag van een andere cultuur te snoepen. Voor veel mensen is dit lastig omdat ze als het ware een drempel over moeten. Het echt durven en aandurven maakt het zo lastig voor velen. Wat trekt jou nu over de streep om te kiezen voor een ander restaurant dan je gewend bent?

Kies eens wat anders

Wil je eens wat anders proberen dan anders? Dan raden we je ten zeerste de Indiase keuken aan. Indiaas eten in Rotterdam is namelijk een van de up coming culturen van de stad. De heerlijke gekruide gerechten smelten in je mond. Daarnaast kenmerken deze restaurants zich door de mooie aankleding en de vriendelijke bediening. Ben jij bereid om met je vrienden eens verder te kijken dan de standaard hotspots? We zijn benieuwd wat jouw mening is.