lokale seo

lokale seo

Goede samenwerking met Regio Promotor

Tijdens een korte presentatie hoorde ik iets over lokale seo. Dat is dus het beter scoren op Google in verband met de focus leggen op jouw locatie. Zo kunnen via lokale seo meer potentiele klanten uit de buurt jou sneller vinden. Dat leek mij wel wat, aangezien ik in de omgeving redelijk veel concurrentie heb. Daarom besloot ik online te gaan zoeken naar een bedrijf dat mij daar eenvoudig bij kon helpen. Natuurlijk wilde ik daar geen bakken met geld aan kwijt zijn, dus een goede deal was mijn missie.

Al snel zag ik RegioPromotor voorbij komen en op hun website zag ik een aantal dingen die mij erg aanspraken. Het was duidelijk dat zij de specialist zijn op dit gebied en zij mij ongetwijfeld verder konden helpen. Met hen nam ik toen ook gelijk contact op en toen wij een prettig gesprek hadden gevoerd, wist ik dat ik met hen een samenwerking aan wilde gaan. Zo waren de kosten ook niet erg hoog en hebben zij een hoge winst ratio.

Samen maakten wij een plan en zij wisten natuurlijk wat hoe zij dat plan zouden gaan uitvoeren. Daardoor heb ik een goede samenwerking met Regio Promotor!