logo-rp

De lokale vindbaarheid van mijn website was heel erg teleurstellend. Als er werd gezocht naar de naam van mijn bedrijf dan was deze niet op de eerste pagina te vinden van de zoekmachines. Er moest een oplossing komen voor dit probleem. De website die ik had laten maken was niet goedkoop en deze website was bedoeld voor het werven van meer klanten. Het was overduidelijk dat dit op deze manier niet ging lukken en daarom ben ik opzoek gegaan naar een goede oplossing.

De oplossing

logo-rpHet bedrijf dat de website voor mij had gemaakt wou ik hier niet weer voor inschakelen. Nadat ik de website had laten maken kwam ik er achter dat ik teveel had betaald, maar dat kon ik niet meer terug draaien. Van een vriend kreeg ik de tip om een kijkje te nemen op de website van Regiopromotor voor de lokale vindbaarheid.

Op de website van Regiopromotor boden zij precies aan waar ik naar opzoek was. Van de website had ik begrepen dat dit bedrijf mij zeker kon helpen en daarom heb ik telefonisch een afspraak gemaakt. Tijdens de afspraak heb ik uitgesproken wat mijn eisen waren en deze konden voor een hele goede prijs gerealiseerd worden! Tot op heden ben ik ontzettend tevreden over dit bedrijf.