Ben je op zoek naar een nieuwe vakantiebestemming en heb je behoefte aan comfort? Dan is een gite zuid Frankrijk voor jou de perfecte optie. Heerlijk weer, een prachtige natuur en alles bij de hand dat je nodig hebt. Dordogne Maison biedt deze gites, ook wel vakantiehuizen genoemd, aan voor korte of langere periodes. Er bestaan in heel Frankrijk in totaal wel meer dan 55.000 gites, dus er zit altijd eentje bij die perfect is voor jouw vakantiedroom!

3d man holding a magnifier glass

De uitstraling van een gite in zuid Frankrijk
Een gite is een speciaal gemeubileerd appartement die wordt gebruikt voor vakantiedoeleinden. Vaak staat een gite in natuurrijk gebied, maar in de buurt van prachtige authentieke Franse dorpjes. Je hebt daarbij vaak een zwembad en groot stuk land, om optimaal te kunnen genieten van de totale omgeving. Hoe mooier en luxer de gite, des te hoger natuurlijk de prijs.

Liefhebber van zuid Frankrijk?
Dordogne Maison heeft voor jou het grootste aanbod gites in zuid Frankrijk. Ben je een echte liefhebber van de natuurrijke en typische Franse omgevingen, maar hou je niet echt van kamperen? Dan is de gite zuid Frankrijk echt iets voor jou. Bekijk het enorme aanbod van gites in deze omgeving op onze site.