2507-68

Geen enkel bedrijf kan haast zonder een brandwerende kluis en daar kan ik over meepraten. Ons bedrijf verkoopt zeer waardevolle sieraden en merendeel heeft hier een certificaat bij. Veel mensen hebben inmiddels onze accessoires ontdekt en het animo wordt met de dag groter. Omdat wij altijd op zoek zijn naar de mogelijkheden om ons bedrijf zo veilig mogelijk te maken, hebben wij hiervoor een bedrijf ingeschakeld. Dit bedrijf heet Denios en hier werken alleen maar monteurs, controleurs en adviseurs die een  VCA-VOL certificatie hebben. Mede dankzij dit bedrijf hebben wij geen grote schade gehad tijdens de brand vorig jaar.  

Alles goed opgeborgen

Zoals je hierboven al kon lezen hebben wij een brand gehad. Gelukkig hadden wij alles goed opgeborgen in een brandwerende kluis en dit heeft de schade aanzienlijk beperkt. Want door deze opslag heeft het kunnen voorkomen dat onze mooie sieraden en de certificaten in de brand verloren zijn gegaan. Het enige waar wij onkosten aan hebben gemaakt was de toonbank en de stoelen die binnen stonden. 

Wat waren wij blij dat wij aandacht aan de opslag hadden gegeven en hierdoor al snel weer open konden gaan. Ook de klanten waren blij dat onze mooie collectie nog bestond.