Met ons gezin hebben we afgelopen week een hele leuke dag gehad. We wide graag met ze alle een aantal fietsen huren om vervolgens met het mooie weer en dagtripje te maken door Utrecht. We zijn vervolgens gaan zoeken op Google onder: fietsverhuur utrecht. We kwamen uit bij Fietsenmaker ‘t Jochie. Een zeer professioneel bedrijf met ontzettend veel fietsen. Op internet staan ook veel goede recensies over het bedrijf. Zo staat er dat ze scherpe prijzen hebben, goede fietsen beschikbaar hebben en dat je lang gebruik kunt maken van de fietsen. 

Direct gereserveerd.fietsen

We hebben vervolgens contact opgenomen om te vragen of we 4 fietsen konden huren. Ondanks de drukte was het geen probleem. Bij het ophalen van de fietsen kregen we hele goede en schone fietsen. Bij onze dagtrip hebben we veel kunnen zien van Utrecht. Het is daarom ook echt een aanrader om fietsen te huren bij fietsverhuur utrecht. Je bent hier verzekerd van goede fietsen en ze zijn voordelig, dus wat wil je nog meer?

Bekijk de website voor meer informatie. Indien je vragen hebt kan je te allen tijde contact opnemen. Telefonisch en via de mail.