Omdat er zoveel keuze is wat betreft een scootmobiel hebben wij de hulp van één van de adviseurs van Scootmobiel Vitaal gevraagd om ons hiermee te helpen. Deze adviseur komt dan met verschillende modellen aan huis langs. Zo kan mijn moeder in haar eigen straat een testrit gaan maken en zo eventueel een keuze maken. Samen met de adviseur heeft mijn moeder meerdere scootmobielen geprobeerd en als snel wist zij welke het beste in haar straatje lag. Niet alleen het model is belangrijk er werd ook gekeken hoeveel kilometers mijn moeder zal gaan maken en hoe hard een scootmobiel mocht rijden.  

Gezellig samen met moeders op stap

Vroeger toen mij moeder goed ter been was gingen wij er elke week wel op uit. De ene keer naar de stad, de andere keer naar een museum. Helaas is dat de laatste tijd er niet meer van gekomen omdat het lopen niet goed meer ging. Maar nu mijn moeder een scootmobiel heeft kunnen wij er weer lekker op uit gaan.

Zonder de mogelijkheden bij Scootmobiel Vitaal was mijn moeder aan haar huis gekluisterd. Niet voor niets geldt de leus, “vrijheid is Blijheid” en dit is zeker voor mijn moeder meer dan waarheid. Zij kan er nu dagelijks weer lekker op uit zonder hiervoor iemand anders te moeten lastig vallen.