doorspuiten rioolNa een lange dag werken vind ik het altijd heerlijk om even thuis op de bank te mogen zitten. Helaas hing er een nare geur in mijn woning toen ik thuis kwam waardoor ik op onderzoek ben gegaan. Ik wilde maar al te graag weten waar die nare geur vandaan kwam… Uiteindelijk het gevonden! Het toilet!!

Het water in het toilet stond zo hoog waardoor de geur ook ondragelijk was. Mijn riolering was dan ook echt verstopt waardoor ik een bedrijf zoeken moest om het te verhelpen! Gezocht op internet naar riolering verstopt Eindhoven en terecht gekomen op de website van Bos ontstopping. Hun konden meteen komen om de oorzaak te vinden en het te verhelpen. 

Ik natuurlijk erg blij en overal kaarsen aangestoken om de geur te verdrijven! Maar dit hielp helaas niet waardoor ik maar in de tuin ben gaan zitten. Het voordeel wat ik had was dan wel dat het buiten nog aantrekkelijk genoeg was om in de tuin te zitten. Al met al waren ze er vrij snel en hebben ze er ook voor gezorgd om het te verhelpen!