Ontspanningsmassages op locatie

Ontspanningsmassages op locatie is mogelijk via TripleEffect. Al meer dan 20 jaar heeft dit bedrijf ervaring op dit gebied en dat is de laatste jaren alleen maar populairder geworden. Tegenwoordig is deze manier van ontspanning bijna in elk bedrijf te vinden. Veel bedrijven hebben hier inmiddels een aparte ruimte voor ingericht.

Ook is bij ons bedrijf een masseur actief. Met een speciale ergonomische stoel geeft deze een 15 minuten ontspannende massage. Elke maand gaat er een lijst de afdeling over waar jij je in kan schrijven voor drie behandelingen. Minder mag, maar meer niet.

Een geweldige ontspanningsmassages op locatie

Elke keer wanneer de dag is aangebroken dat ik weer plaats mag nemen op deze speciale stoel, verheug ik mij daar op. Vooral omdat ik na zo een behandeling een stuk fitter en vitaler voel. Het lijkt dan ook dat al mijn spieren weer even wakker zijn gemaakt en dat is een zeer prettig gevoel. Ook mijn andere collega’s kijken elke keer weer naar deze behandelingen uit. Sommigen komen er speciaal voor terug, wanneer blijkt dat zij een snipperdag hadden genomen.

Meer weten over de mogelijkheden binnen jouw bedrijf, neem dan contact op met TripleEffect. Of vraag om een geheel vrijblijvende demonstratie.