jorshop

Bij JorShop krijgen telefoons een tweede kans. De specialisten bij JorShop controleren en repareren indien nodig gebruikte iPhones. Deze iPhones beschikken over de nieuwste software en zijn uitgebreid getest. Bij JorShop ben je voor Refurbished iPhones kopen aan het juiste adres 

De refurbished iPhone van JorShop 

De telefoons die in het assortiment van JorShop aan worden geboden zijn door de specialisten uitgebreid getest en indien nodig gerepareerd. In de loop van de jaren hebben de specialisten al meer dan 10.000 toestellen gerepareerd. De iPhones die zij aanbieden zijn up to date en beschikken over de allernieuwste software. Bij het Refurbished iphones kopen bij JorShop zul je origineel oplaad accessoires meegeleverd krijgen en zul je een jaar garantie ontvangen. Wanneer er in de van dit jaar niet door eigen toedoen iets kapot gaat zal dit vrijblijvend worden gerepareerd. Bij deze reparatie worden door de specialisten an JorShop uitsluitend gebruik gemaakt van origineel iPhone onderdelen. 

De voorgaande klanten beoordelingen JorShop met een 9,6 gemiddeld

In de loop van de jaren hebben de specialiteiten van JorShop al erg veel refurbished iPhones verkocht. De voorgaande klanten die deze iPhones hebben gekocht zijn allemaal super tevreden over de kwaliteit van de telefoon en de service die zij van het bedrijf hebben ontvangen. Daarom heeft JorShop ook een klant gemiddelde van een 9,6. Neem voor meer informatie over JorShop of over de telefoons en iPads die zij aanbieden eens een kijkje op de website.